Kontrol og sikker opbevaring af dine adgangskoder

Vis alle | Skjul alle

Kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Hvis du er en aktiv internetbruger, skal du normalt bruge mange forskellige adgangskoder, som når du besøger bankers, sociale netværks og e-mailtjenesters hjemmesider. Det er ikke praktisk at bruge et stort antal adgangskoder, fordi du er nødt til at huske, hvilken adgangskode, du bruger på en bestemt hjemmeside. Dette får ofte brugere til at ty til den nemme løsning at bruge en enkelt adgangskode på forskellige hjemmesider. Men dette er ikke en sikker løsning. En simpel adgangskode, som bruges på flere hjemmesider kan nemt blive brudt eller opsnappet af hackere. Hvis dette sker med en adgangskode fra en banks hjemmeside, risikerer du at miste dine penge.

Kontroller adgangskodens styrke

Kaspersky-programmet kontrollerer sikkerheden af adgangskoder, som du opretter på internettet. Hvis adgangskoder ikke er sikre nok, kan Kaspersky hjælpe dig med at oprette stærke adgangskoder og gemme dem et sikkert sted.

Beskyt dig mod at bruge de samme adgangskoder

Når du indtaster en adgangskode på et websted, hvor sikkerheden er særlig vigtig (f.eks. på et socialt netværk), opfordrer Kaspersky-programmet dig til at aktivere beskyttelse mod brug af de samme adgangskoder.

Hvis beskyttelse mod brug af de samme adgangskoder er aktiveret, kontrollerer Kaspersky-programmet, om du tidligere har brugt den adgangskode, du indtaster på følgende webstedkategorier:

Hvis den adgangskode, du indtaster allerede er blevet brugt på websteder for disse kategorier, meddeler Kaspersky-programmet dig det og tilbyder dig at oprette en ny adgangskode. Du kan vælge hjemmesidekategorier, for hvilke anvendelsen af de samme adgangskoder skal overvåges.

Sikker opbevaring af adgangskoder og dokumenter

Kaspersky Password Manager er designet til at holde dine adgangskoder og dokumenter sikre. Det bruger et særligt krypteret lager til at opbevare dine personlige oplysninger sikkert: adgangskoder, identitetsdata, økonomiske eller medicinske oplysninger.

Du kan downloade Kaspersky Password Manager fra Kaspersky-programvinduet.

Sådan downloades og installeres Kaspersky Password Manager

Sådan startes Kaspersky Password Manager fra Kaspersky-programvinduet:

Under Hjælp til Kaspersky Password Manager kan du finde vejledning i brug af Kaspersky Password Manager.